top of page

Bloemen die met je meegroeien

“In alle opzichten zijn mijn bloemen te ‘verversen’. Van kleur tot karakter, van seizoen tot sfeer en van formaat tot regelmaat. Je hebt letterlijk en figuurlijk alles in de hand. Het zijden bloemen abonnement groeit gewoon met je mee."

Maatwerk bloemwerk

Om te komen tot een maatwerk bloemwerk, zijn de mogelijkheden eindeloos. Met het zijden bloemen abonnement heb je letterlijk en figuurlijk alles in de hand. Van de kleuren en de soorten bloemen tot de sfeer en het seizoen. Ook kan je het formaat van het boeket (Medium, Large en Extra Large) en de regelmaat waarop het ververst - twee of vier keer per jaar - bepalen.

Ontzorgen

Het zijden bloemen abonnement ontzorgt in alle opzichten en regelt alles voor je: van het professioneel stylen en schikken (inclusief vaas) tot de persoonlijke bezorging en plaatsing. Als er iets in je wensen, situatie of omgeving verandert, dan kun je het gewoon eenvoudig aanpassen. Je bloemen en abonnement bewegen en groeien met je mee.

Exclusief

Omdat Fella Flowers de exclusieve partner van vooruitstrevende internationale topmerken is, heb ik elk half jaar toegang tot een nieuwe lijn vol mogelijkheden. Ik verwerk die inspiratie direct in je volgende boeket.

Meer weten?

Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Fella Flowers _ Zijden bloemen _ Hoeksche Waard _ Oud-Beijerland _ Angelique van Hamburg_a
Abonnementen
bottom of page