top of page

Kleur geven aan verhalen

“Ik ben nieuwsgierig naar het dagelijks leven van mijn klanten. Ik wil precies weten wie ze zijn en wat ze willen. Dan kan ik met bloemen kleur geven aan hun verhaal.”

Verhaal

Bloemen dragen bij aan de uitstraling van je bedrijf en aan het verhaal dat je wilt vertellen. Of je nu als restaurant gezelligheid, als transportbedrijf betrouwbaarheid of als beautysalon serene rust wil overbrengen, bloemen zijn sfeermakers en helpen je een handje om je verhaal te vertellen. Mijn motto vat dat samen: zeg het met zijde.

Behoeften

Voor Fella Flowers is elk bloemwerk maatwerk. Om naadloos aan te kunnen sluiten bij wat een bedrijf wil uitstralen, ben ik nieuwsgierig naar het dagelijks leven van mijn klanten. Ik wil weten waar ze voor staan, wie ze ontvangen, welk gevoel ze willen overbrengen en welk verhaal ze willen vertellen. Dan kan ik met zijden bloemen kleur geven aan hun verhaal.

Creatief vakmanschap

Ik combineer vakmanschap met een open houding en een flinke dosis creativiteit. Het resultaat: een verrassend en origineel boeket dat volledig aansluit op de wensen. Een boeket dat elke dag weer collega’s en bezoekers inspireert.

Fella Flowers _ Zijden bloemen _ Hoeksche Waard _ Oud-Beijerland _ Angelique van Hamburg_d
bottom of page